Kezdőlap Egészség Beoltattam ma...

Beoltattam magam, hogy visszatérhessünk a régi életünkhöz

A sokak által Szigetváron ismert Szendrei Tibor, Világ- és Európa bajnok-válogatott asztali labdarúgó 1968 óta, azaz 53 éve foglalkozik vendéglátással, több okból is beoltatta magát és másokat is erre kér.

-Kétszeresen is motivált vagyok az oltással kapcsolatban. Egyrészt még így nyugdíjas éveimben is a vendéglátásban dolgozom és nagyon sok emberrel találkozom, másrészt sportolóként is érdekelt vagyok a témában. Körülbelül fél évig nem találkozhattunk rokonokkal, barátokkal, ismerősökkel, elmaradtak a versenyeink. A vendéglátás egy életforma, amit ha korlátoznak az olyan mintha levágnák az ember kezét és lábát – mondta.

Hozzátette: nagyon jó volt látni a hétvégén azt, hogy az emberek mennyire tudtak örülni a teraszok megnyitásának. Mindenféle politikai színezet nélkül tudtak egymásnak örülni.

– Beoltattam magam és nagyon fontosnak tartom, hogy minél többen és minél hamarabb elfogadják a vakcinát, hogy végre visszatérhessünk a régi életünkhöz. A védettségi szintet és a teljes nyitást csak az oltással érhetjük el – fogalmazott.