19 C
Pécs
hétfő, szeptember 27, 2021

Szorosabb kapcsolatot akar a szőlészeti kutatóintézet a baranyai borászokkal

A fiatal feltörekvő és tapasztaltabb borászok bevonásával szeretnék ezt véghez vinni.

Nyáron felújítják a diákok főzőkonyháját, ebédlőjét

A polgármester erről tárgyalt a közétkeztető céggel.

A Nagy-család: nem adták fel az álmukat, hogy egy kisvárosban is lehet sikeresen vállalkozni

Két generáció, három férfi, különböző személyiséggel, erősségekkel, véleménnyel, de azonos irányba mutató célokkal és akarással. ...

A szőlővel együtt kell élni!

Több mint húsz év tapasztalat, elhivatottság, a borkészítés iránti alázat és a természet szeretete, röviden így lehetne jellemezni Ipacs-Szabó István borászt.

Újra nyit a Kaba farm, amelyet Svájc helyett választottak annak megálmodói

"Mi csak azt csináljuk, amit az emberek régen is csináltak, megtermeljük az ételt, ami a mindennapokhoz kell".

Nehéz volt átállni a kiszállításra, de most már megnyitott a Pálma is

Nem volt egyszerű az átállás a botykapeterdi Pálma Vendégélőben sem, hiszen a kényszerű bezárás idején csak kiszállítással foglal...

Siklós, Harkány és Villány összefog az idei programokkal!

Biztonságos körülmények között kínálják az élményeket a települések.

A fürdőnyitás hozhatja a vendéget az éttermeknek

NyitásHarkány
A harkányi Tilos Étterem a gyógyfürdőbe látogató turistákban bízik.

A pandémiában indultak, és most egy helyen a tökéletes olasz pizza és a nagymama rántott húsa

Egyre több vállalkozás esetében tapasztalható, hogy még a járványhelyzet ellenére is elégnek bizonyul egy szuper ötlet vagy egy le...

Legfrissebb hírek