Ahogy Kovács Gábor szokta mondani, ők nem újragondolják az ételeket, alapanyagokat, hanem felkutatják eredetét, úgy készítik el ahogy nagyszüleink, dédszüleink.
Hosszú évek óta a hegyoldali kőkeresztek egyikénél összegyűlnek a borászok, közéleti szereplők, gazdák, hogy részt vehessenek a vesszőszentelésen.
Szentlőrincen adták át a „Baranya Megye Méze” mézverseny díjait. A Pécsi Méhész Egyesület idén 7. alkalommal rendezte meg a vers...
A magyar gyümölcs finomabb, mint a külföldi áru.
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete az Év Vendéglőse díjat 2022-ben Kovács Gábornak, a Tenkes Csárda megálmodójának ítélte oda...
A Villány és Siklós közötti bringatúra igazi élményeket kínál, amely során pincészetekben, borászatokban kapunk frissítőket és fi...
Hobol - Helesfa
Amit lehet, helyben termelnek meg, állítanak elő. A környékből is hozzájuk járnak vásárolni.
A Közös Agrárpolitika 2027-ig tartó új ciklusában a szőlő-és borágazat hazai támogatására évente 28 millió eurónyi célzott forrás...
Sásdon 14 órától a Közösségi Házban Kolbásztöltő Fesztivált rendeznek, míg Komlón jóval nagyobb méreteket öltve rendezik meg a 12...
Friss híreink
Utazzatok vonattal, így menthetitek meg a Villány-Mohács vasutat!
Jelenleg is tart az utasszámlálás a vonalon, ha nem lesz elég utas, megszűnik a vonal!