Kezdőlap Sport Szentlőrinc: ...

Szentlőrinc: parázs végjáték, értékes pont a Fradi otthonából!

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A bajnokság 10. fordulójában a Ferencváros II. vendége volt a szentlőrinci együttes. A zöld-fehérek tabellán elfoglalt negyedik pozíciója azt jelezte, hogy nem vár könnyű feladat az éllovasra, ettől függetlenül a fiúk szerették volna begyűjteni az újabb három pontot. A vasárnap 11 órakor elkezdődött találkozón a baranyaiak támadójátéka nem volt elég hatékony, a házigazdák pedig sikerrel óvták meg a kapujukat a góltól. A szentlőrinci kapu nem forgott igazán veszélyben, az előre-játékkal azonban a szünet után sem ment minden pontosan. A szakvezetés három cserével próbált menet közben frissíteni, de ezek után sem sikerült a labdát az ellenfél hálójába juttatni. A legvégére is maradtak izgalmak, egy vitatható ítélet és az azt követő reklamálás miatt Pichler Gábor vezetőedzőt kiállította a játékvezető.

Ahogy a mérkőzés előtt is mondtam, a közepes teljesítmény nem lesz elég a Ferencváros II. ellen a győzelemhez. A fordulópontok megvoltak, ahol eldönthettük volna magunk javára meccset, de sajnos azok kimaradtak, nem voltak meg azok az egyéni villanások, teljesítmények, amelyek korábban jellemeztek bennünket. Mentünk előre becsülettel, de ez a teljesítmény egy jó csapat ellen sajnos nem volt elegendő. A játékvezetőkkel nem szoktunk foglalkozni, de az mellett nem mehetek el szó nélkül, hogy az az érzés van bennünk, hogy talán kicsit nem voltak egyenlőek a feltételek” – nyilatkozta az egyesület honlapján Pichler Gábor vezetőedző.

Az már most borítékolható, hogy a „kis” Fradi pályáján nem sok csapat szerez pontot a folytatásban sem, így összességében mindenképpen értékes ez a döntetlen. A rivális Iváncsa behúzta a Mohács elleni hazai meccsét, így a Szentlőrinc a második helyről várja a folytatást. Október 15-én vasárnap 15 órakor a Bonyhád lesz az ellenfél hazai környezetben.

Labdarúgó NB III., Dél-Nyugati csoport, 10. forduló  

Ferencvárosi TC II. – Szentlőrinc 0-0

Szentlőrinc: Héninger – Miklós P., Keresztes, Tamás L., Németh M. – Hleba, Kesztyűs (Kiss-Szemán, 58.) – Grabant (Múcska, 58.), Kiss K. (Sághy, 81.), Rétyi – Novák. Vezetőedző: Pichler Gábor

A 10. forduló eredményei: Paks II.-Gárdony 5-2, Iváncsa-Mohács 1-0, Szekszárd-PEAC 2-0, MTK II.-Kaposvár 2-2, Nagykanizsa-Dunaföldvár 3-1, Dunaújváros-Fehérvár II. 3-0, Bonyhád-Majos-Érd 2-2.


Fotó: szentlorincse.hu