Kezdőlap Sport Hosszú gólcse...

Hosszú gólcsend pecsételte meg a komlóiak sorsát Gyöngyösön

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Továbbra is várni kell a komló férfi kézilabdázók első pontjára az NB I-ben. A baranyaiak az ötödik játéknapon a Gyöngyös otthonában vendégszerepeltek és a biztató momentumok ellenére végül 30:24 arányú vereséget szenvedtek.

Ezen a találkozón mindkét csapat számára fontos lett volna a pontszerzés, a Gyöngyös annyiból volt jobb helyzetben, hogy hazai környezetben szállhatott harcba a győzelemért. Az első félidő izgalmas, szoros küzdelmet hozott és a hazai együttes egy góllal, 14:13 arányban vezetett. A komlóiak a folytatásban is sokáig jól tartották magukat, aztán egy csaknem kilenc perces gólszünet következett, ami megpecsételte a csapat sorsát. A házigazda élt a kínálkozó lehetőséggel és végül bebiztosította sikert. A gyöngyösiek 30-24-re nyertek, a vendégcsapatban Menyhárt 6, Melnyicsuk 5 találatig jutott.

„Az első félidőben a kezünkben volt a mérkőzés. A szünet után az emberhátrányos helyzetek nagyon sok energiát felemésztettek és sajnos nem vagyunk abban az állapotban, hogy ezt kezeljük. Folyamatos gondokkal küzdünk, de bízom benne, hogy tudunk előre lépni” – mondta a találkozó után a komlóiak szakvezetője, Marosán György.

Férfi kézilabda NB I., 5. forduló

HE-DO B. Braun Gyöngyös–Carbonex Komló 30–24 (14–13)
Gyöngyös, 900 néző. V: Horváth P., Marton B.
KOMLÓ: Merkovszki – Urbán 4, Bogdanic 1, Melnyicsuk 5, Rotim 2, Jerkovic 4, Menyhárt 6 (3). Csere: Lévay (kapus), Váczi M. 2 (2), Szöllősi O., Varga Sz., Kovács D., Bodnár B., Bazsa, Veszelinovics, Vekic. Edző: Marosán György

Fotó: komlosport.hu