Kezdőlap Sport Rangadó a kat...

Rangadó a katlanban, először nyerne hazai pályán a Komló

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Első hazai győzelmének megszerzése a komlói férfi kézilabdacsapat célja az élvonalbeli pontvadászat hétvégi fordulójában. A K&H Kézilabda Liga 7. fordulójában a jó erőkből álló Balatonfüred látogat a baranyaiak csarnokába. A nagy érdeklődéssel várt találkozó szombaton 18 órakor kezdődik.

Jó hangulatban telt a hét a komlói csapatnál, ugyanis a fiúk az eredménytelen rajt után a legutóbbi játéknapon megszerezték első győzelmüket, méghozzá a riválisnak számító „kis” Veszprém otthonában. Az együttes ezzel a 12. helyre jött előre a tabellán és szombaton a 6 pontjával a hetedik helyen tanyázó balatonfüredieket látja vendégül.

A fürediek az új évadban egy góllal bizonyultak jobbnak a Dabasnál és a Budakalásznál, eggyel kaptak ki Egerben és kettővel a NEKA-tól. Legutóbbi, a Fradi ellen viszont kijött a lépés a Veszprém vármegyei társulatnak: meggyőző játékkal nyert a dobogóra is esélyes zöld-fehérek ellen.

A Komló és a Balatonfüred találkozója a statisztika alapján nem sok jóval kecsegtet, írja a komlosport.hu. Az elmúlt években a baranyaiak megszorítani sem tudták hazai pályán soros ellenfelüket, ugyanakkor idegenben már többször megtréfálták a füredieket. Nagy kérdés, most melyik arcát mutatja majd a társaság. Kezdés szombaton 18 órakor.

Fotó: komlosport.hu