Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mága Zoltán hegedűművész ad jótékonysági koncertet Komlón május 9-én 18 órakor a sportközpontban.

Hatalmas az érdeklődés a május 9-i Mága Zoltán-koncert iránt, ezért a szervezők előregisztrációs lehetőséget vezetnek be, amellyel bárki biztosíthatja részvételét ezen a különleges programon. Mivel a Városi Sportcsarnok befogadóképessége véges, az előregisztrációkat érkezési sorrendben tudják fogadni.

Az előregisztráció az alábbi módok bármelyikén lehetséges név és születési év megadásával:

  • személyesen a Sportcsarnok portáján
  • e-mailben a porta.sk@komloieromu.hu e-mail-címre küldött üzenettel
  • telefonon a 06-72/481-494-es számon.

A belépődíj önkéntes, ugyanakkor arra kérnek mindenkit, hogy lehetőségeikhez mérten járuljanak hozzá a jótékonysági koncert keretében megvalósuló adománygyűjtéshez. A rendezvényre konkrét helyjegy nem igényelhető, az ülőhelyek érkezési sorrendben foglalhatóak el. Valamennyi előregisztrálót kérik, hogy legkésőbb 17:30-ig érkezzen meg a koncertre, ezt követően a foglalásukat semmisnek tekintik.

Az előregisztráció nem kötelező, a rendezvény napján előregisztráció nélkül is lehetőség lesz a koncertre való bejutásra a csarnok befogadóképeségéig, ugyanakkor aki biztosítani szeretné a részvételét, mindenképpen éljen ezzel a lehetőséggel.

(Fotó: Mága Zoltán hivatalos weboldala)