Kezdőlap Sport Magára talált...

Magára talált a komlói kézilabdacsapat?

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A legutóbbi bajnoki fordulóban bebizonyította a komlói férfi kézilabdacsapat, hogy nem kell még leírni, igenis van keresnivalója a legjobbak mezőnyében. A fiúkra a következő játéknapon izgalmas hazai meccs vár, a jó erőkből álló Tatabányát látják vendégül.

Akik esetleg aggódtak a komlói kézilabdacsapat sorsáért, a legutóbbi forduló után minden bizonnyal vettek egy mély levegőt és most már valamivel nyugodtabban várják a folytatást. A formálódó csapat a mérsékelt rajt után előbb a „kis” Veszprém otthonából hozta el a pontokat, a napokban pedig bravúros győzelmet aratott a Csurgó otthonában. A fiúk neve mellett már 4 pont látható a tabellán és igaz, hogy otthon még nullpontos a társaság, de így is a 12. helyen tanyázik a táblázaton.

Érdekesség, hogy a komlóiak most először verték meg somogyi riválisukat Csurgón, korábban két döntetlent leszámítva, mindig a hazaiak örülhettek. A legutóbbi találkozón egyetlen pillanatra sem tudta átvenni a vezetést a házigazda, a baranyaiak végül 28:25 arányban kerekedtek felül.

Nagyon készültünk a találkozóra, és végre kijött a sok munka is. Kiélezett meccs volt, sikerült kiharcolnunk egy nagyobb előnyt, amit meg is tartottunk. Az utolsó öt percben mindent elkövetett a Csurgó a győzelemért, de a helyén volt a szívünk” – mondta a meccs után a Komló vezetőedzője, Marosán György.

A bajnoki szünet után, november 11-én a Tatabánya látogat a komlói csarnokba, és ezen a mérkőzésen szintén nagy bravúr lenne a győzelem.

Fotó: komlosport.hu