Kezdőlap Baranya Barka Tamás: ...

Barka Tamás: Nem jó állatorvost, hanem jó polgármestert kell választani Szigetváron

Mióta kiderült – és Vass Péter is elismerte -, hogy a szigetvári polgármester időnként még praktizál, noha ezt a törvény tiltja, elszabadult a pokol Szigetváron. Vass Péter hívei nagy hangon és alapos, érzelemdús leírásokkal taglalva tudatják mindenkivel, hogy a világ legjobb állatorvosa a szigetvári polgármester.

A nagy igyekezetben azonbanészre sem veszik, hogy ezzel a lehető legtöbbet ártanak Vassnak, ugyanis a törvény világosan és egyértelműen tiltja számára, hogy mással foglalkozzon, mint amire a szigetváriak megválasztották.

Most Barka Tamás, a Demokratikus Koalíció polgármesterjelöltje a közösségi oldalán figyelmeztette a szigetváriakat, hogy nem a legjobb állatorvost, hanem polgármestert és képviselőket kell választani június 9-én.

„Öt év hosszú idő és sok mindenre elég lehet! Az elmúlt öt év inkább a kudarcokra volt elég és csődközeli helyzetre. Az elkövetkező öt év legyen végre a sikerek öt éve és tegyük rendbe az otthonunk. Ezért

megkérek minden Szigetvárit, hogy felelősen helyezze el a voksát a szavazólapon. Szigetvárnak felelős főállású polgármesterre és testületre van szüksége, hogy újra virágozzon és még soha nem látott módon fejlődhessen! Egy igazán gyönyörű és kedves kisváros legyen, ami megérdemli a fejlődést

– jegyezte meg.

Barka teljes posztja itt látható, benne a részletes programjával:Barka egyébként maga is elmondta a véleményét arról, hogy Vass Péter továbbra is praktizál. Szerinte inkább el kellene engednie a polgármesterséget, és engedni másnak, hogy csak a várossal foglalkozzon, akkor előbbre juthatna Szigetvár.

A teljes véleménye itt olvasható: