Kezdőlap Sport Kisvárdai szé...

Kisvárdai szélsővel és fiatal védővel erősített a Szentlőrinc

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az elmúlt időszak távozói után két új játékos érkezett a labdarúgó NB III. Dél-Nyugati csoportjában szereplő szentlőrinci együtteshez Erdész Ádám újpesti nevelés, Helesh Yaroslav pedig az NB I-es Kisvárdától érkezett kölcsönbe.

A mindössze 18 éves, fiatalszabályos Erdész Ádám Újpesten kezdett futballozni, az utánpótlásban végigjárta a ranglétrát. A felnőtt mezőnyben már a Dunakeszi színeiben mutatkozott be, a jobboldalon védőként és támadóként is bevethető játékos legutóbb a Pest megyei I. osztályban erősítette a jelenleg ötödik helyen álló csapatát.

A baranyai együttes egy 19 éves támadót is szerződtetett, Helesh Yaroslav az NB I-es Kisvárdától érkezett kölcsönbe. Munkácson kezdett futballozni, de már korán, 12-13 évesen a várdai akadémiára került, ahol az utánpótlásban nevelkedett. Bemutatkozott a klub felnőtt csapataiban is, játszott az NB III-ban, sőt, az NB I-es gárdában is kapott lehetőséget, az őszi szezont pedig az NB II-es Haladásnál töltötte.

Fotó: szentlorincse.hu