Kezdőlap Sport Elkezdené a p...

Elkezdené a pontgyűjtést a Komló

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Éles mérkőzéssel folytatódik az NB I-es férfi kézilabda-bajnokság a komlóiak számára. A fiúk a Fejér-B.Á.L otthonában lépnek pályára Veszprémben, szombaton 18 órai kezdettel és szeretnék elkezdeni a pontgyűjtést.

Sajnos eddig nem sok babér termett a komlói fiúknak az új évadban, ugyanis mindegyik mérkőzésük után vesztesként hagyták el a játékteret. A formálódó együttes legutóbb Gyöngyösön maradt alul. A következő ellenfél a „kis” Veszprém gárdája lesz és a baranyaiak az elmúlt évhez hasonlóan szeretnék mind a két pontot elhozni a bakonyiak otthonából. Azon a találkozón a Komló 34:32 arányban győzött, Melnicsuk Viktor 10, Jerkovics Szrecsko 5 találatot szerzett.

Marosán György játékosai egyébként javuló formát mutatnak: Gyöngyösön, a második félidő elejéig állták a sarat a hosszabb paddal rendelkező házigazdával szemben. Többször vezettek is, de a második félidei 9 perces gólcsend végzetesnek bizonyult.

Bízunk benne, hogy szombat este önmagukat és ellenfelüket is legyőzik majd a komlóiak!

Fotó: komlosport.hu