Kezdőlap Sport Az élvonalba ...

Az élvonalba vágyó Győr látogat Kozármislenybe

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 21. fordulójában a jelenleg második helyezett, vagyis feljutó helyen álló győrieket fogadja a HR-Rent Kozármisleny együttese. A találkozó vasárnap 14 órakor kezdődik.

A rengeteg külföld játékost foglalkoztató győriek 20 forduló alatt 42 pontot szereztek és öt ponttal állnak a listavezető Nyíregyháza mögött a tabellán. A zöld-fehérek nem kezdték túl fényesen a tavaszt: előbb nagy meglepetésre 1-0-ra kikaptak a bennmaradásért küzdő BVSC-től, majd legyőzték a Csákvárt 2-1-re, legutóbb pedig gól nélküli döntetlent játszottak a helyi rivális Gyirmóttal. A megszerezhető 9 pontból csak 4-et szereztek meg, de szerencséjükre a Vasas is hullajtja a pontokat rendesen. Az ősszel megrendezett Győr-Kozármisleny mérkőzésen a hazaiak 2-1-re nyertek, 1-0-ás hazai vezetés után Kirchner egalizált az 59. percben, de később a házigazdák kiküzdötték a győztes gólt.

A Kozármisleny együttese egyelőre a helyzetkihasználás minősége miatt bánkódhat, ugyanis hiába a sok lehetőség és a mezőnyfölény, gólok híján a pontok sem úgy jönnek, ahogy az igazán jó volna. A fiúk célja, hogy meglepjék a győrieket a vasárnap délutáni rangadón. A hírek szerint nagyjából 200 vendég szurkoló indul majd útnak, így érdemes időben elindulni azoknak, akik látni szeretnék a találkozót – hívta fel rá a figyelmet az egyesület honlapja.

Fotó: kozarmislenyfc.hu