Kezdőlap Sport Szentlőrinci ...

Szentlőrinci döntetlen az utolsó felkészülési mérkőzésen

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

2-2-es döntetlennel zárta a felkészülési mérkőzések sorozatát a Szentlőrinc NB III-as futballcsapata a Puskás Akadémia FC II. ellen, hazai pályán. A találkozón Kiss Krisztián és Hleba Tamás volt eredményes.

„Nagyon hasznos mérkőzést játszottunk, egy gyors, dinamikus, lendületes csapat ellen. Az első negyedórától eltekintve, úgy érzem, a mi akaratunk érvényesült jobban. Ez a helyzetek számában is megmutatkozott a mi oldalunkon. Ami a védekezés részét illeti, a pressingünk kimondottan tetszett, jó pozíciókban tudtunk labdát szerezni és mentünk át támadásba. Labdabirtoklásban, labdanélküli játékosok mozgásában és a döntési szituációkban még van hiányérzetem, ezen javítani kell. A kapu előtti helyzetekben mindenképpen koncentráltabbnak kell lennünk és hatékonyabban kihasználnunk az adódó lehetőségeket” – összegezte tapasztalatait Pichler Gábor vezetőedző a klub honlapján.

Előkészületi mérkőzés

Szentlőrinc – Puskás Akadémia FC II. 2-2 (2-1)

Szentlőrinc: Szmola – Németh, Sághy, Novák, Hleba, Helesh, Keresztes, Kiss K., Pataki B., Miklós, Kesztyűs. Csereként beállt: Erdész, Tamás, Havas, Kiss-Szemán, Medgyesi, Múcska, Csörgő. Vezetőedző: Pichler Gábor

Gólszerzők: Kiss K. (24), Hleba (44. – büntetőből), Demeter (31., 48.)

Fotó: szentlorincse.hu