Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jó hírek érkeztek a HR-Rent Kozármisleny NB II-es futballcsapatának háza tájáról: az ősszel nagyszerűen teljesítő együttes két meghatározó játékosa, Turi Tamás és Kirchner Krisztián is meghosszabbította nyáron lejáró szerződését további egy évvel, 2025. június 30-ig.

Kirchner Krisztián eddig 7 bajnoki szezonban lépett pályára kozármislenyi színekben, 180 bajnoki mérkőzésen 66 gólt szerzett, vagyis egyértelmű, hogy a csapat kiemelkedő játékosa és fontos láncszem az öltözőben is. Turi Tamás 2018 tavasza óta megszakítás nélkül erősíti a HR-Rent Kozármislenyt, neki is az idei a 7. bajnoki szezonja, amikor pályára lép kék-fehér színekben. Ez idő alatt 178 bajnoki mérkőzésen lépett pályára és védő létére 11 gólt is jegyez.

Mindkét labdarúgó kiváló őszt produkált, Turi Tamás minden NB II-es bajnoki és MOL Magyar Kupa-mérkőzésen pályára lépett és végig pályán volt, egyedül az utolsó őszi bajnokin, a Nyíregyháza ellen egy sérülés miatt a 64. percben kényszerűségből cserélték csak le. Évek óta stabil, kiegyensúlyozott játékot nyújt és fontos tagja a közösségnek is. Kirchner Krisztián a legjobb szezonját futja, 11 gólt szerzett ősszel, mellyel vezeti a Merkantil Bank Liga NB II góllövőlistáját. 16 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, gólerős játékával és cseleivel leköti az ellenfelek védőinek figyelmét, folyamatos veszélyt jelent az ellenfél kapujára és a gólpasszokból is kiveszi a részét, írta az egyesület honlapja.

Fotó: kozarmislenyfc.hu