Kezdőlap Krimi Fiatalembert ...

Fiatalembert gázolt a vonat Komló központjában

A város közepén található vasúti átjáróban történt a baleset nem sokkal szerda este 10 óra előtt – ez derül ki a komlóiak és a helyi fórumok facebookos megosztásaiból.

Az újabb hírek szerint egy 29 éves fiatalember volt az áldozata az esetnek, aki mobiltelefonját nézegette, miközben az átjárón haladt át, bár többen kiabáltak neki és az érkező vonat is kürtölt, továbbhaladt a sínekre, ahol elsodorta a Dombóvár felől érkező szerelvény. Állítólag a sérült ukrán volt, aki a városban dolgozott. A fénysorompó rendesen működött, a tilos jelzés egyértelmű volt.

Korábban írtuk:

A rendőrség egyelőre hivatalosan nem adott ki közleményt az esetről, így csupán annyit lehet tudni, amit a komlóiak egymás között osztottak meg a legnagyobb közösségi oldalon. Ezekből az szűrhető le, hogy vélhetően egy fiatalember fülhallgatóval a fülében nem hallotta, hogy érkezik a vonat és az elütötte. A vasúti kereszteződésben az autósok számára fénysorompó zárja le az utat ha vonat érkezik, a gyalogosoknak viszont korlát van elhelyezve, azt kell kikerülni, ami nem akadályozza meg az átkelést fizikailag.

A hír kapcsán a posztolók gyereket emlegetnek, s többen is úgy fogalmaznak, hogy “remélik, hogy túléli” a balesetet. A fényképek tanúsága szerint több rendőrautó és mentő is volt a helyszínen, egy ideig is le is volt zárva a vasúti átjáró, de már át lehet rajta hajtani.

Fotó: Schubert Balázs