Kezdőlap Baranya Leparasztozta...

Leparasztozta a választóit Vass Péter egy kiszivárgott, belső hangfelvétel szerint

Egyre nagyobb bajban lehet Szigetvár első embere, nem csak azért, mert már nyomozás is folyhat vele szemben, vagy mert már a Demokratikus Koalíció is kifarolt mögüle, mert Szigetvárt megint a csőd fenyegeti, hanem mert immár a belső csapatából szivárogtat valaki a nyilvánosságnak.

Most egy hangfelvétel jutott ki, amelyen

egy belső, szűk körű kampánymegbeszélésen vesz részt Vass Péter, ahol egyszerűen leparasztozta a saját választóit:


A felvétel szerint Vass Péter arról magyaráz, hogy mivel csökkent Szigetvár lakosságszáma, ezért „körzetesdi helyett ömlesztesdi lesz”, ami azt fogja jelenti, hogy sok név lesz majd a szavazólapon.

„Ebből nem lesz egyszerű választani nyolcat – utal a szavazói szellemi képességére -, de arra most van egy technikám, amivel segítem majd a parasztot”

– jegyzi meg.

Azaz a hangfelvétel alapján úgy néz ki, hogy

Vass Péter teljesen ostobának nézi azokat a szigetváriakat, akik rá, illetve a képviselőjelöltjeire szavaznak, de van egy módszere, amellyel segíti majd a parasztokat, hogy jó helyre ikszeljenek.

A videó folytatása azt mutatja meg, hogy Vass Péter ezért hozhatta létre a saját nevével jelzett egyesületet, azaz, hogy hülyebiztos legyen a téma, mert a Vass Péter nevet csak meg bírják jegyezni.

Vass Péter egyelőre nem kommentálta a hangfelvételen elhangzott mondatait. Ha ezt megteszi, arról beszámolunk.


FRISSÍTÉS!