Kezdőlap Szórakozás Elképesztő fo...

Elképesztő fotóval hívogat Sásdra Zséda!

Az énekesnő ugyanis a hétvégén Sásdon koncertezik, hiszen nagyszabású rendezvényt szerveztek a város 25 éves fennállásának évfordulójára. Ez valójában tavaly volt, de a járvány miatt akkor nem tudták megtartani.

Már a múlt hétvégén elkezdődött a rendezvénysorozat, ami néhány nap szünet után csütörtökön folytatódik. Végh Sándor fafaragó kiállítását 17 órakor nyitják meg a Közösségi Házban, majd ugyanitt Karády-estet tartanak Dévényi Ildikó színművész és Lukács Melinda előadásában 18 órától.

Szintén a Közösségi Ház ad otthont a Vidám Kórusok VIII. Sásdi Találkozójának, amelyet Pintér Gábor alpolgármester, ötletgazda szervez meg évek óta.

Szombaton már a sásdi sportpálya lesz a főhelyszín, ahol Pite- és Borfesztivált tartanak a helyi focipályán: lesz főzőverseny, mazsorettek, fúvószenekari koncert, légvár, ingyenes városnéző kisvonat, légvár, körhinta, euro-jumping és pónilovak. Közben ünnepi testületi ülés keretében Jusztinger János polgármester átadja a kitüntetéseket is.

A késő délutántól pedig érkeznek a fellépők: Soltész Rezső, Gergely Róbert, Abba Show és Zséda, végül 21 órától bál zárja az estét.

A teljes program: