Kezdőlap Sport Videón a 60 m...

Videón a 60 méteres szentlőrinci gól!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy becsúszó labdaszerzés után azonnal tüzelt a kapura a szentlőrinci játékos. A csapat pedig bebiztosította a helyét az NB II-ben.

A VIDEÓÉRT KLIKK IDE!

A csapat nagy csatában győzte le hazai pályán a Siófokot, s miután a többi eredmény is kedvezően alakult, ezzel kiharcolták a bennmaradást. Szentlőrinc SE honlapja szerint emlékezetes meccs volt egy akkora Harsányi-góllal, amekkorát ritkán látni!

Az első félórában igazolta a Siófok, hogy miért fut remek szezont: a jobb oldalon többször is zavart okozott, de nagy helyzetig nem is jutottak el a vendégek, de Erdélyi és Harsányi beadása után is gólt szerezhetett volna Szentlőrinc. Ezek még kimaradtak, de a 36. percben már a jobb alsóban táncolt a labda: Grumics lövése után nem igazán lehetett látni, hogy befért-e Hutvágner mellett, de csatár belőtte (1-0)!

Ez a gól kellő önbizalmat adott a srácoknak. Látszott, hogy határozottak, és kellően kemények, mindenki tette a dolgát. Majd jött is a második gól , nem is akármilyen! Harsányi István szerzett labdát a saját térfelén, felnézett, s miután látta, hogy Hutvágner messze kint áll a kapujából, jó 50 méterről talált a hálóba (2-0)!

Csak a 90. percben Szakály révén tudtak szépíteni a vendégek.

Fotó: Kurdi József/Szentlőrinc SE