Kezdőlap Sport Szentlőrinci ...

Szentlőrinci is bekerült a magyar válogatott keretbe!

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nagy megtiszteltetés érte a szentlőrinci futballcsapatot: az idei szezonra a Pécsi MFC-től kölcsönvett fiatal szélsővédő, Miklós Péter bekerült a magyar U19-es válogatott szűk keretébe az október elején tartott felkészülési tábor végén Telkiben, és ezzel eldőlt, hogy ő is utazhat a lettországi Európa-bajnoki selejtezőkre!

Miklós Péterék október 8-a óta már a szűk kerettel folytatták a felkészülést a soron következő UEFA EB-kvalifikációs mérkőzésekre, amelyeket a lettországi Rigában rendeznek meg. A magyar együttes a házigazda lett, a gibraltári és a norvég válogatott ellen lép majd pályára.

Miklós Péter már a harmadik labdarúgó a közelmúltból, aki képviseli a szentlőrinci egyesületet a magyar utánpótlás válogatottban. Az elmúlt esztendőkben Biben Barnabás (2021/2022-es szezon – kölcsönben az MTK Budapesttől) és Vidnyánszky Mátyás (2022/2023-as szezon) voltak hasonló helyzetben.
Fotó: Szentlőrinc SE