Kezdőlap Sport Mozdulj, Sikl...

Mozdulj, Siklós!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

„Mozdulj, Siklós!” – ezzel a felhívással családi napot tartanak szombaton, amelynek keretében Máriagyűdről, a templom előtti játszótérről a siklósi KRESZ Parkig tartó távon olyan közös mozgást rendeznek, amit futva, rollerezve, kerékpározva, vagy sétálva is megtehetünk. 9 órakor gyülekező, a rajtot Nagy Csaba országgyűlési képviselő indítja el 10 órakor.

A Siklósi Turisztikai Egyesület szervezésében először megtartandó sportnapon aztán a KRESZ Parkban gyümölcslével, vízzel várják az érkezőket. 11 órakor a Riegl Gábor polgármester köszöntőjével indulnak a programok, s ettől az időponttól 14 óráig spinracing bemutató lesz.

Napközben elektromos kerékpárok megtekintésére lesz mód, valamint a Pécsi Extrémsport Egyesület bemutatójára is sor kerül. A rendőrség különböző játékokkal és kerékpár gravírozási lehetőséggel készül.

A Siklósi Autó Motor Sport Egyesület bemutatóautóval érkezik, illetve a Duna-Dráva Nemzeti Park természetismereti játékokat szervez.

Mindezeken kívül gyermekeknek lesz arcfestés, légvár és lufis meglepetés.