Kezdőlap Sport Megtalálta új...

Megtalálta új vezetőedzőjét a PMFC futballcsapata

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A PMFC NB II-es labdarúgócsapatát keddtől Kulcsár Árpád irányítja, aki eddig a klub utánpótlás szakmai igazgatói feladatait látta el. A 49 esztendős, Pro-licences diplomával is rendelkező tréner számtalan szállal kötődik Pécshez.

Kulcsár Árpád játékosként 2001 januárjától 2009 nyaráig erősítette a PMFC gárdáját. A korábbi gólerős balszélső ezalatt 190 bajnokin lépett pályára és tagja volt a 2002/03-as szezon végén az NB I-be jutó együttesnek. Később edzőként tért vissza, megbízott szakvezetőként az élvonalban, illetve az NB II-ben is vezette már a piros-feketéket, így számára nem ismeretlen a feladatkör és a pécsi kispad sem.

A PMFC-re az idei esztendőben még három bajnoki mérkőzés vár a Merkantil Bank Ligában. November 26-án a Budafoki MTE-t fogadják hazai pályán, december 3-án a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendégeként játszanak, míg december 10-én a Credobus Mosonmagyaróvár otthonában zárják a 2023-as évet – tájékoztatott az egyesület honlapja.

Fotó: pmfc.hu