Kezdőlap Sport Labdarúgó NB ...

Labdarúgó NB III.: ez nem a baranyai csapatok hétvégéje volt

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem a baranyai csapatok hétvégéje volt a legutóbbi a labdarúgó NB III. Dél-Nyugati csoportjában. A játéknapot az első helyen kezdő Szentlőrinc csak 1-1-es döntetlent játszott a sereghajtó Dunaújváros otthonában, a Mohács és a PTE-PEAC pedig pont nélkül maradt.

Éllovasként győzni ment a sereghajtó otthonába a Szentlőrinc futballcsapata az NB III-as pontvadászat legutóbbi fordulójában, a remélt három pontból viszont csak egyet sikerült megszerezni. Nem úgy indult a találkozó, ahogy azt a fiúk eltervezték, ugyanis a hazaiak már a harmadik percben előnybe kerültek Puskás találatával. A vendégek rövid időn belül rendezték soraikat és Németh Márk góljával össze is jött az egyenlítés a 19. percben. A második félidő 1-1-ről indult és a Szentlőrinc sokat tett azért, hogy átvegye a vezetést. A játékrész közepénél tizenegyeshez jutott a csapat, amelyet ezúttal is Rétyi Róbert végzett el, ám a támadó ezúttal nem tudta gólra váltani a lehetőséget. Maradt az 1-1, az együttes értékes pontokat hullajtott el a Duna partján.

Sajnos ma nem tettünk eleget a győzelemért, a nehéz talajú pályán egy kellemetlen stílusú, harcos csapattal találkoztunk. Rengeteg technikai hibával és döntéshozatali problémával küszködtünk az egész mérkőzésen. ennek nem is lehetett más a vége, mint hogy elmaradt a győzelem. Tragédia nem történt, dolgozunk tovább, még keményebben” – mondta a találkozó után Pichler Gábor vezetőedző.

A baranyai csapatok közül a Mohács hazai pályán szenvedett két gólos vereséget az érdiektől, a PTE-PEAC legénysége pedig Iváncsán kapott ki ugyancsak 2-0-ra. 14 forduló után a Szentlőrinc a második, a Mohács a kilencedik, a PTE-PEAC pedig a 14. helyen áll a tabellán.

A 14. forduló eredményei: Mohács–Érd 0-2, Iváncsa–PTE-PEAC 2-0, MTK II.–Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 2-4, Ferencváros II.–Nagykanizsa 1-0, Kaposvár–Fehérvár II. 3-0, Bonyhád-Majos–Dunaföldvár 2-4.

Fotó: Facebook/Szentlőrinc SE