Kezdőlap Sport Kazincbarciká...

Kazincbarcikán szakadt meg a Kozármisleny remek sorozata

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Csakúgy, mint tavaly, a hajrában bekapott góllal vesztett Kazincbarcikán a Kozármisleny a labdarúgó NB II-ben. A baranyaiakra a 10. játéknapon nehéz idegenbeli találkozó várt, de így sem hiányzott túl sok a pontszerzéshez. Aczél Zoltán fiai az elmúlt hetek remek sorozatának köszönhetően még így is az előkelő negyedik helyen állnak a tabellán.

Az egyesület honlapjának beszámolója szerint a mérkőzések számát és a helyszínek távolságát tekintve erőltetett menetben érkezett a HR-Rent Kozármisleny Kazincbarcikára. A kezdőcsapatban ezúttal tíz olyan labdarúgó kapott helyet, aki tagja volt a 2022-es NB III-as bajnok együttesnek. A Kozármisleny végül küzdelmes csatában, a tavaly évhez hasonlóan, ezúttal is a hajrában bekapott góllal veszített a borsodiak otthonában.

A mérkőzés után azt mondtam a játékosoknak az öltözőben, hogy amilyen szeptember hónapot csináltak, ráadásul többször is jó futballal rukkoltak elő, az előtt le a kalappal! Ma ugyan vereséget szenvedtünk, de a fejeket lógatni biztosan nem kell! Az első félidőben fölénk nőtt a Kazincbarcika, fizikálisan is, párharcokban is játékban is, ezért vagyok csalódott. Játékosaim becsülettel küzdöttek, csúsztak-másztak. de nem tudtunk jó futballt csinálni, egy-két kisebb lehetőségen kívül helyzetünk sem volt. A második félidőben szerkezetet váltottunk, az jobban ült és a második félidőben már jobban is futballoztunk, jó helyeken szereztünk labdákat, biztos volt a védekezésünk, de egy-két pontrúgásból voltak lehetőségei a Barcikának. A 88. percben egy kazincbarcikai támadáson belül 3 hibát is vétettünk, amit megbüntetett a hazai csapat” – mondta a Kozármisleny vezetőedzője, Aczél Zoltán.

A csapatra a hétvégén komoly rangadó vár: vasárnap 15 órakor a Vasas vendégszerepel a kozármislenyi pályán.

Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II., 9. forduló

Kolorcity Kazincbarcika SC – HR-Rent Kozármisleny 1-0 (0-0)

Kazincbarcika, 350 néző. V.: Lovas.

HR-Rent Kozármisleny: Lékai – Beke, Gajág (Sági 46.), Füredi, Turi – Nagy E., Kozics – Vajda (Major 66.), Kirchner (Hegedűs 72.), Barkóczi (Molnár Á. 46.) – Tóth Z. (Horváth P. 81.) Vezetőedző: Aczél Zoltán

Gólszerző: Szekszárdi M. 88. percben.

Fotó: kozarmislenyfc.hu