Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tavaly – tizenkét év után – újra volt baranyai szervezésű tájékozódási túraverseny a Mecsekben. A nagy sikeren felbuzdulva idén is megrendezik az eseményt 3. SaTöBbi Kupa néven március 23-án, abaligeti versenyközponttal.

A szervező, az újonnan alakult Mecseki Barangolók Társasága Egyesület – a Baranya Megyei Természetbarát Szövetség támogatásával – több kategóriában várja a nevezőket. Így a profi túrázóknak, a teljesen kezdőknek, az idősebb korosztálynak, de akár a kisgyerekes családoknak is lehetőségük lesz arra, hogy a legmegfelelőbb távot, nehézségi fokot kiválasztva élményekkel gyarapodva, sikeresen teljesítsék az útvonalakat a csapatukkal.

A verseny kiváló lehetőséget biztosít a természet felfedezésére, az aktív szabadidő eltöltésére, de akár egy kihívásokkal tűzdelt közös programként is beépíthető a családok, baráti társaságok, cégek életébe. Már elindult a nevezés, regisztrálni ITT LEHET.

(Fotó: Facebook/Satöbbi Kupa)