Kezdőlap Sport A Gladiátorok...

A Gladiátorok ellen játszanak a pécsi lányok

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Csütörtökön 18 órától hazai pályán kezdi az NKA Universitas Pécs együttese a Caledonia Gladiators elleni párharcot a női kosárlabda Európa Kupa rájátszásának első körében. A cél a minél nagyobb arányú győzelem kivívása.

„Csütörtökön egy jó csapat ellen fogunk játszani, amelyet egy nagyon tapasztalt spanyol edző irányít. Ez a szakasz most teljesen más az oda-visszavágós lebonyolítási rendszer miatt, és a párharcot nem tudjuk rögtön befejezni. Nagyon okosnak kell lennünk, és meg kell próbálnunk a lehető legjobbat kihozni a hazai meccsen. Remélem sokan eljönnek és szurkolnak nekünk, nagy szükségünk lesz a segítségükre” – mondta Jovan Gorec vezetőedző a párharc kapcsán.

A Caledonia Gladiators csapata szerdán délután megérkezett Pécsre. Nem a legkedvezőbb előjelekkel vághatott neki a túrának Miguel Ortega együttese, miután vasárnap a bajnokságban elveszítették veretlenségüket a Sheffield vendégeként kaptak ki nagy különbséggel, 87-67-re. Az NKA Universitas Pécs – Caledonia Gladiators Európa Kupa mérkőzés csütörtökön 18 órakor kezdődik, kapunyitás 17 órától.

Fotó: peacpecs.hu