Kezdőlap Sport A 16 közé jut...

A 16 közé jutna a Magyar Kupában a szentlőrinci együttes

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A legnagyobb bajnoki rivális Iváncsa elleni vasárnapi diadal után szerdán újabb komoly erőpróba vár a szentlőrinci labdarúgókra a Kelen SC ellen a MOL Magyar Kupában. Együttes egyértelmű célja a továbbjutás és a siker nyolcaddöntőt érne.

A MOL Magyar Kupában eddig menetelt a társaság: az első fordulóban a Marcalit (1-5), a másodikban a Csepel-Csep-Gól FC-t (1-2), a harmadikban pedig a BVSC-Zuglót (1-0) búcsúztatta. Ezek után tehát jöhet a negyedik ellenfél, az NB III. Észak-Nyugati csoportjában szereplő Kelen SC. A fővárosiak jelenleg az ötödik helyen állnak a bajnoki tabellán.

Jelenleg ugyanolyan fontos számunkra a Magyar Kupa, mint a bajnokság, úgyhogy természetesen szeretnénk továbbjutni! Élni kell ugyanis azzal a lehetőséggel, hogy a legjobb tizenhat közé kerülhetünk, hiszen erre nem mindennap van esélyünk, ha pedig továbbjutunk, tavasszal egy nagy csapat fogadására is jó sanszunk lenne. a kupameccsen azoknak is szeretnénk lehetőséget adni, akik eddig kevesebbet voltak a pályán, továbbá arra is kell figyelnünk, hogy frissek maradjunk, ami nem egyszerű, hiszen hét nap alatt három tétmeccset fogunk játszani” – mondta az egyesület honlapján Pichler Gábor vezetőedző.

A Kelen SC-ben főként fiatal labdarúgók szerepelnek, a rutint pedig a korábban a hazai élvonalban is játszó Remili Mohamed képviseli. A fiúk várják a szurkolókat, a mérkőzést pedig honlapunkon is láthatják élőben.

Fotó: szentlorincse.hu