Kezdőlap Politika Gyurcsány: az...

Gyurcsány: az ellenzék legnagyobb pártja a DK

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mostantól kezdve az „ellenzéki hazafias koalíció” sokkal fontosabb, mint a Demokratikus Koalíció  (DK), amely az ellenzéki oldal legnagyobb pártja – erről a DK elnöke beszélt a párt 10. születésnapi ünnepségén.

Gyurcsány Ferenc egy fővárosi rendezvényközpontban kijelentette: vannak pártok, amelyek erősek vidéken, vannak, amelyek erősek a nagyvárosokban, van olyan, amelyik erős a fővárosban, de csak egyetlen párt van, amelyik erős országosan, ez pedig a DK.

Gyurcsány Ferenc akar visszatérni a hatalomba – kommentálta a Fidesz a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének pénteki beszédét.

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: a tízéves születésnapját ünneplő Gyurcsány-párt mára a baloldal legerősebb pártja. Gyurcsány Ferenc pedig a baloldal vezére, aki az elmúlt hetek „show-műsorában” bedarálta a többi baloldali pártot, és most megerősödve tör vissza a hatalomba Márki-Zay Péterrel a kirakatban – tette hozzá a Fidesz.

„Nincs két baloldal, egy baloldal van, a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal csak a legújabb kiadás. Ne hagyjuk, hogy újra tönkretegyék az országot! Stop Gyurcsány, Stop Márki-Zay!” – áll a közleményben.