Kezdőlap Politika A gyerekek ör...

A gyerekek örülnek, a baloldal meg nyifog

Vélemény

Már harmadjára jön velem szembe az RTL Klub tulajdonosa által cenzúrázott – ja, bocs, khm moderált – Facebook-on (íme egy cikk erről a baloldalon mérték(?)adó 444.hu-tól) az a balos lapok által felfújt hír, hogy Nagy Csaba, a térség fideszes parlamenti képviselője átadott egy csocsóasztalt a gyermekeknek. Mintha ez valami főben járó nagy bűn lenne, amit a Biblia is tilt. Ugye, mint az köztudott az igazi baloldali erkölcscsőszök naponta forgatják – Gyurcsány úrelvtárs például rendszeresen bérmálkozik -, onnan tudják ám mindig, hogy mi a helyes. De kanyarodjunk vissza eme erkölcsi pulpitusról a sztorihoz.

Szóval az alaphír annyi volt, hogy egy rövid posztban számolt be arról a politikus, hogy – idézem – “átadtuk a pellérdi iskolának ajándékozott csocsóasztalt. Az elmúlt időszakban az iskola felújításán dolgozó vállalkozó úgy gondolta, hogy egy kis ajándéknak örülnének a gyermekek. Mivel a csocsó népszerű az itt tanulók között, és az elmúlt évek megpróbáltatásait túlélő asztal igen megviselt volt, így nagyon jókor érkezett az új csocsóasztal. A gyerekek nagy örömmel fogadták az ajándékot”.

Szóval értik ugye mi a probléma? Nem. Na akkor segítünk, mert a balosok szerint úgy tűnik, hogy hatalmas bűn (1.) meghallani a gyermekek igényét, (2.) örömet szerezni egy aprósággal a gyerekeknek, (3.) odafigyelni a gyerekekre ahelyett, hogy a balosok által lefutóbolondozott Márki-Zay Péter-féle indíttatásból inkább meg-megvernék őket.

De ne legyünk ennyire szigorúak velük, nézzük, hogy végül miért rúgtak (vagy akartak) bele Nagy Csabába. A cél valami olyasmi lehetett, hogy leleplezzék, Nagy Csaba képtelen valódi munkára, képtelen arra, hogy a pellérdi iskola felújításán dolgozzon, mert ilyen piszlicsáré ügyekkel van elfoglalva, miközben a pellérdi iskola zuhanórepülésben van.

(Meg is jelentek a fizetett trollok az eredeti poszt alatt, akiknek más dolguk sincs, mint ordenáré módon odarottyantani valami írásos fekáliát a bejegyzés alá, amelyet aztán természetesen az RTL Klub tulajdonosaiból álló társaság nem is takarít el.)

Na de a híresen füghetlenojjektív sajtó persze arról már valamiért nem ejtett szót a hatalmas objektivitásuk kellős közepén, “hogy teljes megújuláson esett át a pellérdi iskola, és az új tanévben a diákok már a megújult intézményben kezdhetik meg tanulást. Komplex fejlesztési program keretében eszköz- és buszbeszerzéssel egybekötött épületfelújítás zajlott az elmúlt időszakban, miközben a mindössze 12 évvel ezelőtt épített iskola egy új épületszárnnyal bővült”. Arról is megfeledkeztek valamiért – a nagy előválasztási purparléban megfáradva -, hogy Nagy Csaba közbenjárására a kormány a 800 milliós felújításhoz 249 millió forintos többletforrást adott.

Mi is fáj tehát valójában nekik? Az, hogy hiába igyekeztek elviccelni, kisebbíteni azt a tényt, hogy a számukra is kínos Gyurcsány Ferenc lett a baloldal vezére a 2006-os ámokfutása ellenére, egyre inkább nem fog ez menni, hiszen amíg a DK a legerősebb erő a baloldalon – ez tényszerűen ki is derült az előválasztáson, lássuk csak Alpár György panaszát a témában -, ők fogják megszabni, ki legyen a miniszterelnök. A többi csak körítés és porhintés.