Kezdőlap Kultúra 50+1 Jubileum...

50+1 Jubileumi Gálaestjét tartja a Szigetvári Zeneiskola november 25-én

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

„A zene az mindannyiunké” címszóval megtartandó gálaesttel zárja 50+1 Jubileumi rendezvénysorozatát a Szigetvári Vigadóban a Szigetvári Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola a Szigetvár és Térsége Zeneoktatásáért Közhasznú Alapítvány Kuratóriumának közreműködésével.

„A műsor első felében jelenlegi növendékeink lépnek fel, a második felében olyan már művészek és tanárok, akik nálunk kezdték el a zenei tanulmányaikat vagy itt tanítottak. A befejező műsorszám egy nagy közös produkció lesz, Dés László Valahol Európában című musicaljéből a Zene az kell című dalt adja elő a közel 50 fős zeneiskolai kórus szólóénekkel és a tanári kamaraegyüttes kíséretével”- részletezte a programot Deichler András intézményvezető és karnagy.

A Gálaest fővédnöke Fekete Péter Kultúráért felelős államtitkár, további védnökei Nagy Csaba Országgyűlési képviselő, Demjén Ferenc Kossuth-díjas előadóművész és Ember Csaba, a Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetségének elnöke.