Kezdőlap Közélet Két éve jár ú...

Két éve jár új utat Siklós, számos változás volt!

Napra pontosan két éve kapott jelentős felhatalmazást a siklósiaktól a Riegl Gábor vezette siklósi képviselő-testület. Az elmúlt 24 hónapban a járvány ellenére is számos vállalását sikerült már teljesítenie a grémiumnak. A polgármester elmondta, a teljesség igénye nélkül  – sikerült “megmenteni” és a megépíteni a máriagyűdi körforgalmat, határidőn belül átadták az előző érában szintén forráshiányosnak bélyegzett Zöld Város beruházást. Megújult a hivatal, átadás előtt állnak a siklósi iskolák. Hegyi utak, bérlakások, utcák és járdák épültek vagy újultak meg, játszóterekkel, sportpályákkal gazdagodott a város.

Erőn felül támogatták a sport – és kulturális egyesületeket, valamint soha nem látott számban és minőségben sikerült programoknak otthont adnia a vár városának.

Hozzátette, nincs megállás, továbbra is elkötelezettek a fejlesztésekben, és úgy látja ebben mind a lakosság, mind a térség országgyűlési képviselője, Nagy Csaba partnerségére számíthatnak, a következő uniós fejlesztési időszak nyertesei kívánnak lenni.