Kezdőlap Sport Újabb kemény ...

Újabb kemény meccs vár a Szentlőrincre!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem sikerült jól a tavaszi szezonrajt felnőtt csapat számára, hiszen 1-0-s vereséget szenvedett a PMFC vendégeként -írta Szentlőrinc SE honlapja.

Mint megírtuk, s súlyos vírushelyzet miatt a PMFC vezetése a Szentlőrinccel történt közös megállapodás értelmében halasztási kérelemmel fordult a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottságához a vasárnapi egymás elleni tavaszi bajnoki szezonnyitó mérkőzés kapcsán, de végül erre nem adtak engedélyt, sőt végül talán a legerősebb összeállításában állt ki a rangadóra.

A Szentlőrinc SE honlapja szerint a két csapat rögtön egymásnak esett, és bizony még negyedóra sem telt el, amikor hátrányba kerültek: egy 26 méterről elvégzett szabadrúgásból Adamcsek Máté gyönyörűen vágta a labdát a kapu jobb oldalába. Védhetetlen volt. Két perccel később egy szép jobb oldali akciót követően Biben Barnabás vehette le a labdát senkitől sem zavartatva, ziccerben lőhetett, de a kaput sem találta el. Nem sokkal később Havas Attila próbálkozhatott, ám pechjére Rácz a bal alsó sarok előtt a gólvonalon mentett.

Az első húsz-huszonöt percben hatékony volt a Szentlőrinc SE támadójátéka, később viszont már nem. A hétvégén is kemény meccs vár a csapatra, hiszen a Győri ETO FC-t fogadják Szentlőrincen.