Kezdőlap Sport Szentlőrinc: ...

Szentlőrinc: hozták a kötelezőt, nem is akárhogyan!

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hozta a kötelezőt a Szentlőrinc SE, nem is akárhogyan! A labdarúgó NB III. hétvégi fordulójában a baranyai együttes magabiztos győzelmet aratott a Bonyhád-Majos ellen. A fiúk az első félidő után már két góllal vezettek és végül 5-0-ra nyertek.

 A Szentlőrinc már a találkozó elején kézbe vette az irányítást és az első találatra sem kellett túl sokat várni. A 14. percben Rétyi passzát a mindössze 17 éves Major Péter váltotta gólra. Tíz perccel később Rétyit buktatták a 16-oson belül, a megítélt büntetőt pedig a sértett értékesítette.

A fiúk a szünet után sem fogták vissza magukat. Az 56. percben Németh Márk passza után Novák Zsombor lőtt a kapu bal oldalába. Két perccel később Nováknak növelte még tovább a baranyai előnyt. A végeredmény a 93. percben alakult ki Németh Márk jóvoltából.

Mentálisan előreléptünk az előző hetekhez képest. A kezdő sípszótól kezdve élcsapathoz méltóan domináltuk a mérkőzést. 5-0-s győzelem után jár a gratuláció a csapatnak és az is fontos, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést” – mondta a lefújás után Szolga Gorán edző.

A második helyen álló együttes a következő fordulóban az MTK II. otthonában vendégszerepel majd.

Labdarúgó NB III. DÉL-NYUGATI CSOPORT 11. forduló

Szentlőrinc – Bonyhád-Majos 5-0 (2-0)

Szentlőrinc: Héninger – Keresztes Bence, Sághy, Tamás L. (Kiss-Szemán, 63.) – Grabant, Hleba (Kesztyűs, 63.), Medgyesi, Németh – Major (Cserneczky, 85.), Novák (Múcska, 72.), Rétyi (Ulrich, 72.). Edző: Szolga Gorán

Gólszerzők: Major (14. perc), Rétyi (26. perc – 11-esből), Novák (56. és 58. perc), Németh (93. perc)

A 11. forduló további eredményei: Fehérvár II.–Nagykanizsa 1-5, Érd–MTK II. 5-3, Kaposvár–Iváncsa 1-2, Mohács–Dunaújváros 1-0, Dunaföldvár–Paks II. 2-3, Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Szekszárd 0-3, PTE-PEAC–Ferencváros II. 1-0.

Fotó: Szentlőrinc SE