Kezdőlap Sport Négy gól és s...

Négy gól és szentlőrinci diadal a Szekszárd ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lejátszotta harmadik felkészülési mérkőzését a Szentlőrinc NB III-as futballcsapata. A baranyai együttes a hozzá hasonlóan harmadosztályú szekszárdiakat látta vendégül és 2-0-s első félidő után 4-1-es győzelmet aratott. A hazai gólokon Csörgő, Németh, Novák és Kiss-Szemán osztozott.

„A mai mérkőzéstől sokkal többet vártam, mind egyénileg, mind pedig csapat szinten. Ez a teljesítmény nem érte el az elfogadható szintet, annak ellenére, hogy a kondicionális felkészítésen van a hangsúly. A játékminőségben ez kevés, a fáradtság látható volt a fejekben és a lábakban egyaránt. A játékunk minden elemében fejlődnünk kell, maradt négy hetünk, hogy kijavítsuk azokat a hibákat, amelyeket elkövettünk” – értékelt Pichler Gábor vezetőedző a találkozó után.

Szombaton a szintén harmadosztályú PEAC vendége lesz a tavaszi folytatásra készülő szentlőrinci együttes.

Előkészületi mérkőzés

Szentlőrinc – Szekszárdi UFC 4-1 (2-0)

Szentlőrinc: Héninger – Havas, Keresztes, Tamás, Erdész, Németh, Kesztyűs, Kiss K., Cserneczky, Csörgő, Szabó. Csereként beállt: Szmola, Hleba, Sághy, Múcska, Novák, Kiss M., Miklós, Kiss-Szemán, Porkert, Medgyesi, Mahler. Vezetőedző: Pichler Gábor

Gólszerzők: Csörgő (14.), Németh (36.), Novák (76.), Kiss-Szemán (80.), ill. Budai (85.)

Fotó: szentlorincse.hu