Kezdőlap Sport Négy felkészü...

Négy felkészülési mérkőzés vár a PMFC legénységére

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában 18 forduló után a hatodik helyen álló Pécsi MFC is megkezdte a felkészülést a tavaszi folytatásra. Az együttes tagjai az Idősebb Dárdai Pál Utánpótlás Edzőközpontban fizikai felmérésekkel indították munkát, majd a labda is előkerült Időközben kialakult a felkészülési mérkőzések programja is.

A február 4-én rajtoló tavaszi idény kezdetéig várhatóan négy felkészülési mérkőzést játszik az együttes, a menetrend szerint mindegyik összecsapásra hazai környezetben kerül sor. Az első meccsre nem kell sokat várni, ugyanis január 13-án a horvát másodosztály 3. helyén álló Vukovar érkezik, 17-én pedig az NB III Dél-Nyugati csoportjának 6. helyén telelő Kaposvár lesz az ellenfelünk. A tervek szerint a Kozármislennyel január 20-án mérkőzik meg a PMFC, míg zárásként az NB III Dél-Nyugati csoportjának jelenlegi 2. pozíciójában található Szentlőrinc alakulatával játszanak a fiúk január 27-én.

A PMFC tervezett téli felkészülési mérkőzései:

Január 13., szombat, 13:00
PMFC – HNK Vukovar 1991 (horvát)
Stadion utcai műfüves pálya

Január 17., szerda 11:00
PMFC – Kaposvári Rákóczi FC
Stadion utcai műfüves pálya

Január 20., szombat,*
PMFC – HR-Rent Kozármisleny
Stadion utcai műfüves pálya

Január 27., szombat, 11:30
PMFC – Szentlőrinc
Stadion utcai műfüves pálya

*a pontos időpont később kerül kijelölésre.

Fotó: pmfc.hu