Kezdőlap Sport Kaposvári sik...

Kaposvári siker a PMFC otthonában

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Két góllal nyert az NB III-as Kaposvári Rákóczi a Pécsi MFC otthonában a tavaszi szezonra készülő baranyaiak második felkészülési mérkőzésén.

A horvát másodosztályú HNK Vukovar elleni találkozó után lejátszotta második téli felkészülési mérkőzését a PMFC futballcsapata. Az ellenfél az NB III Dél-Nyugati csoportjában szereplő Kaposvári Rákóczi FC volt. Betegsége miatt továbbra sem ült le a kispadra Kulcsár Árpád vezetőedző, több játékos sérülés miatt hiányzott, a szakmai stáb pedig a saját nevelésű labdarúgók mellett a próbázóknak is lehetőséget biztosított.

A pécsi együttes már a 7. percben megszerezhette volna a vezetést, de Krausz fejesét Horváth védte. A folytatásban előbb Bukovics, majd Majnovics labdáját hárította a vendégek kapusa. A 67. percben aztán a kaposváriak kerültek előnybe Mayer látványos bombagóljával, majd a 84. minutumban Babinszky révén beállították a 0-2-es végeredményt.

Folytatás szombaton 11 órától, amikor is a HR-Rent Kozármislenyt fogadja a PMFC a Stadion utcában.

PMFC – Kaposvári Rákóczi FC 0-2 (0-0)

Pécs, Stadion utcai műfüves pálya, 50 néző.
Gólszerzők: Mayer (67.), Babinszky (84.)

PMFC: Varasdi (Varga D., 71.) – Terbe (Varga B., 65.), Takács (Kaszás, 65.), Szeles (Pejovics, 65.), Majnovics (Tóth G., 65.) – Krausz (Bachesz, 46.), Hudák (Ócsai, 65.) – Harsányi (Máris, 46.), Gera (Ramez, 46.), Bukovics (Szabó M., 46.) – Nagy T. (Soós A., 46.). Asszisztens edző: Németh Zsolt.

Fotó: pmfc.hu