Kezdőlap Sport Dupla meccset...

Dupla meccset játszott 22 játékossal a baranyai csapat

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szerdán két felkészülési meccset is játszott a HR-Rent Kozármisleny NB II-es labdarúgó csapata. A fiúk előbb a Soroksár SC otthonában vívtak szoros mérkőzést a jó erőkből álló Soroksár ellen, majd az élvonalbeli MTK ellen léptek pályára egy kilenc gólt hozó összecsapáson.

A Soroksár ellenni találkozón négy próbajátékossal állt fel a baranyai együttes és az 50. percében Tóth Ákos révén a vezetést is sikerült megszerezni. A Soroksár a 60. percben hat friss embert cserélt be és a maga javára fordította az eredményt. Délután az élvonalbeli MTK volt az ellenfél és a Kozármisleny négy gólt is szerzett, mégis vesztesen hagyta el a pályát. A fiúk a 20. percben már 2-0-ra vezettek, a 65. percben pedig 4-4 volt az állás.

Fárasztó napon vagyunk túl, reggel 5-kor keltek a játékosok és 6 órakor indultunk egy dupla meccsre a fővárosba, 22 labdarúgóval egy-egy cserével 90 perceket játszottunk. A Soroksár ellen a 60. percig 1-0-ra vezettünk, utána 6 friss embert cserélt be a Soroksár, akkor kicsit fizikálisan szétestünk. 4 próbajátékossal játszottunk, volt olyan közülük, aki a hétfői és keddi edzésünkön nem is vett részt, csak a mérkőzésre állt be, így nem mindenkiről tudtuk azt, hogy milyen játékerőt képvisel. Az MTK elleni mérkőzést nagyon jól kezdtük, jó helyeken szereztünk labdát, nagyon magabiztos volt a labdakihozatalunk, jól nézett ki a csapat. A félidő közepén kicsit megzavarodtunk, akkor 10 perc alatt kaptunk 3 gólt. Tetszett, hogy mertünk futballozni, mertük azt a játékot játszani, amit mi szeretünk. A 60. percben jött az MTK-nak az a sora, amelyik vélhetően a bajnokságban kezdőként is várható, akkor már nem sikerültek a letámadásaink, próbáltuk a területet védeni, középső zónát védekeztünk, ott fölénybe került az MTK, de nekik is tudtunk gólt rúgni. Mindkét mérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket” – értékelt Aczél Zoltán vezetőedző a klub honlapján.

Soroksár SC – HR-Rent Kozármisleny 2-1 (0-0)

HR-Rent Kozármisleny: Ipacs – Szabó, Ikonomou, Balogh Á., Beke – Koszovscsuk, Major, Vogyicska, Hegedűs (Kruncz) – Tóth Á., Horváth P. Vezetőedző: Aczél Zoltán

A Kozármisleny gólszerzője: Tóth Á.

MTK Budapest – HR-Rent Kozármisleny 5-4 (3-3)

HR-Rent Kozármisleny: Lékai – Schuszter, Gajág, Füredi, Turi – Vajda, Nagy E., Horváth D., Molnár Á.(Rácz B.) – Kirchner, Daru (Kósa M.). Vezetőedző: Aczél Zoltán

A Kozármisleny gólszerzői: Kirchner 2, Molnár Á., Nagy E.

Fotó: kozarmislenyfc.hu