Kezdőlap Sport Hetet vágott ...

Hetet vágott a Szentlőrinc a villányiaknak

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lejátszotta idei első felkészülési mérkőzését a Szentlőrinc SE NB III-as futballcsapata. A tavaszi folytatásra készülő együttes a Villány TC ellen lépett pályára és hét góllal bizonyult jobbnak. Porkert Ádám személyében egy újabb utánpótláskorú labdarúgó mutatkozott be a felnőtteknél.

Nem fukarkodott a gólokkal a szentlőrinci alakulat az újesztendős első edzőmeccsén. A fiúk a 9. percben szerezték meg a vezetést Novák találatával és az első félidő végéig még két alkalommal vették be a villányiak hálóját. A szünet után újabb négy gól esett, így alakult ki a végeredmény.

Egy megterhelő, igencsak kemény állóképességi héten vagyunk túl, ennek okán a mai mérkőzésen mindenki egy félidőnyi terhelést kapott. Amit kértem, hogy meglegyen az a dominancia, ami egy alacsonyabb osztályú csapat ellen kell, az teljesült, végig nyomást tudtunk helyezni az ellenfelünkre, mind labdával, mind pedig labda nélkül. Jó helyeken tudtunk labdákat szerezni, az előrefele védekezéssel meg voltam elégedve. A jövőben a frissesség javulásával a helyzetkihasználásunk is jobb lesz, de összeségében, amit kértem a fiúktól, azt maximálisan igyekeztek megcsinálni, helyenként szép dolgokkal kombinálva. Ezek alapján az első hetet pozitívan értékelem, folytatjuk a felkészülést! A Villány együttesének további sok sikert kívánunk” – mondta a lefújás után Pichler Gábor vezetőedző.

Szentlőrinc – Villány TC 7-0 (3-0)

Szentlőrinc: Héninger – Németh, Cserneczky, Novák, Hleba, Keresztes, Kiss M., Szabó, Ulrich, Havas, Mahler. Csereként beállt: Szmola, Miklós, Sághy, Tamás, Porkert, Kiss-Szemán, Kesztyűs, Múcska, Grabant, Csörgő. Vezetőedző: Pichler Gábor

Gólszerzők: Novák (9., 55.), Csörgő (72., 85.), Hleba (5.), Szabó (33.), Kiss-Szemán (69.)

Fotó: szentlorincse.hu