Kezdőlap Sport Ajaxtól érkez...

Ajaxtól érkezett erősítés baranyai klubhoz

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tovább erősödik a szakmai háttér a Pécsi MFC NB II-es labdarúgócsapatánál. Az egyesület vezetése megállapodott az ősszel tanácsadóként segédkező Jámbor Lászlóval, aki ezentúl sportigazgató lesz a Mecsekalján. Tóth Attila játékos megfigyelői munkakörben tevékenykedik tovább.

Jámbor László, a PMFC újdonsült sportigazgatója több mint három évtizede dolgozik a labdarúgásban, teljesítménynövelésért felelős szakemberként és erőnléti edzőként. Legnagyobb sikereként az Ajax futballcsapatával a bajnoki címek mellett BL-t, UEFA-kupát, világkupát és európai szuperkupát nyert. Hollandián kívül aktívan tevékenykedett Szaúd-Arábiában, Monacóban, az Egyesült Arab Emirátusokban, Törökországban, Üzbegisztánban, valamint Grúziában. A szakember volt az MLSZ sportágfejlesztési igazgatója is, valamint a válogatottnál asszisztensedző. Jámbor László korábban a világ számos elismert edzőjével dolgozott együtt, többek között Leo Beenhakkerrel, Louis Van Gaallal, Morten Olsennel vagy Ronald Koemannal, továbbá olyan kiváló trénerek munkáját is

Fotó: pmfc.hu