Kezdőlap Közélet Ajándékkal le...

Ajándékkal lepte meg az óvodákat a Szigetváron nemrégiben megnyílt DIEGO

Egy hónapja nyitott üzletet franchise partnerével Szigetváron a DIEGO Kft., melynek alkalmából a cég vezetősége is ellátogatott Szigetvárra. A nyitási nyereményjátékuk győzteseinek, valamint óvodáknak osztottak ki ajándékot.

A DIEGO fő termékcsoportjait a laminált padló, vízálló padló, szőnyeg, padlószőnyeg, függöny, tapéta és az ezekhez tartozó kiegészítők alkotják. Ez az első olyan üzlet Szigetváron, amely célzottan ezeket az árucikkeket forgalmazza.

„Olyan boltot szerettünk volna nyitni, ami olyan termékeket kínál, melyek Szigetváron csak elszórtan kaphatók. Az első hónapunk sikeresnek mondható, sok érdeklődővel és vevővel találkozhattunk, így fontosnak tartottam, hogy a hónap zárásaként megajándékozzuk vásárlóinkat.” – mesélte lapunknak Karsai Dániel, a szigetvári üzlet tulajdonosa.

Magánszemélyeknek vásárlási utalványt, a társadalmi felelősségvállalás jegyében pedig 4 óvodának összesen 15 db játszószőnyeget és 150 db labdát ajándékozott a bolt.

„A szőnyegekkel és a labdákkal szerepjátékokat tudnak majd játszani az óvodások, és a nemrég megújult óvodánkba ezáltal most új szőnyegek is kerülhetnek. Örülünk neki, hogy egy ilyen exkluzív bolt nyílt Szigetváron, és a gyerekek nevében is köszönjük a felajánlást” – mondott köszönetet Hegedűs Jolán intézményvezető.

Varga Balázs a DIEGO cégvezetője elmondta lapunknak, hogy immáron ez a 105. üzletük, melyet Magyarországon nyitottak és hamarosan az egész ország területét lefedi az üzletlánc. Ezen kívül Szlovákiában és Romániában is jelen vannak a piacon.

„Az első hónap eredményei nagyon biztatóak Szigetváron. A lakásfelújítási támogatásoknak köszönhetően remélhetőleg idén és jövőre is nő a kereslet a termékeink iránt. Idén az első fél évben 11%-os növekedést tapasztaltunk, és a hálózatunk is jelentősen bővül, ugyanis csak júliusban 4 új üzletet nyithattunk meg” – tette hozzá Varga Balázs cégvezető.