Kezdőlap Baranya Ötször szúrta...

Ötször szúrta meg a nőt gyilkosa Mánfán

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

26 éves barátnőjét ölte meg brutálisan egy férfi, nem sokkal azután, hogy szabadult a börtönből.

A vádirat szerint a férfi 2017 tavaszán szabadult a börtönből, külföldön ülte le a büntetését. Ezután költözött össze a nővel, közös kislányuk is született.

A bíróság adatai szerint a nő prostituált volt, a férfi pedig sofőrként dolgozott, időnként külföldön. Sokat veszekedtek, a férfi többször is megverte a 26 éves asszonyt. A terror addig fokozódott, hogy előfordult,

a férfi többször kérte élettársát, hogy legyen öngyilkos, majd megöléssel fenyegette őt és az egész családot rendszeresen. A sértett a vádlott édesapjához fordult segítségért félelmében.

„2022 november 29-én is felhívta a sértett a vádlott apját azzal, hogy beszéljen a fiával. A sértett apja az esti órákban érkezett a sértett és a vádlott házához, ahol közösen próbálták megbeszélni a sértett és a vádlott között fennálló kapcsolati problémákat, majd a vádlott apja 19 óra 30 perc körül távozott a házból” – részletezi a vádirat. Azzal folytatja a szöveg, hogy a látogatás után összevsztek

a férfi indulatba jött, kést ragadott, majd a nőhöz lépett és surkálni kezdett: a bal fülkagyló és a fül mögötti területen, majd igen nagy erővel célzottan tarkótájon szúrta a nőt, aki azonnal meghalt.

A férfi apja másnap reggel érkezett a házhoz, ahol felfedezte, mi történt, és ő értesítette a rendőrséget is.

A gyilkossággal vádolt férfi tárgyalása csütörtökön folytatódik a Pécsi Törvényszéken.