Kezdőlap Sport Szombaton raj...

Szombaton rajtol a Kozármisleny – a Honvéd érkezik Baranyába

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Véget ért a rövid téli felkészülés, a Kozármisleny NB II-es labdarúgócsapatára szombaton 14 órai kezdettel már bajnoki rangadó vár. Aczél Zoltán együttese a nagy múltú Budapest Honvéd gárdáját látja vendégül.

A rövid téli szünet, illetve a szintén rövid felkészülés másfajta edzésmunkát igényelt a korábbiakhoz képest, így a mislenyi csapat két alkalommal is dupla edzőmérkőzést játszott. A havas, jeges pályák miatt nem mindig sikerült megfelelő méretű és minőségű pályán edzeni, de ezzel a nehézséggel a legtöbb csapat hasonlóképp találkozott, kivéve azok, akiknek lehetőségük volt a külföldi edzőtáborozásra – írja a csapat honlapja. A múlt pénteken lejátszott zalaegerszegi összecsapás után ezen héten már mindenki a Honvéd elleni rajtra összpontosított.

A Kozármisleny a Budapest Honvéd első csapatával eddig három alkalommal mérkőzött meg tétmeccsen és mindhárom alkalommal 2-1-es győzelmet aratott. A 2015/2016-os Magyar Kupa menetelés során előbb a fővárosban győzték le a piros-feketéket 2-1-re, majd Kozármislenyben ugyanilyen arányban múlta felül az akkor Marco Rossi irányította gárdát a baranyai alakulat.

A Kozármisleny keretének téli változásai

Távozott:
Megyeri Gábor (Kolorcity Kazincbarcika SC – NB II – kölcsönből vissza)
Nagy Krisztián (FC Ajka – NB II)
Sági Milán (Tiszakécskei LC – NB II)
Barkóczi Benedek (MTK Budapest – kölcsönből vissza)
Rácz Balázs (Debrecen – kölcsönből vissza)
Egerszegi Tamás (befejezte pályafutását)

Érkezett:
Daru Bence (Szeged-Csanád Grosics Akadémia – NB II)
Oroszi István (Budafoki MTE – NB II)
Vogyicska Bálint (FC Ajka – NB II)
Ikonomou Konstantinos (Soroksár – NB II)
Szabó Bálint (FK Csíkszereda – román II)
Koszovscsuk Olexandr (Bp. Honvéd II – NB III)

Fotó: kozarmislenyse.hu