Kezdőlap Sport Pont nélkül m...

Pont nélkül maradt a Komló Budakalászon

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem volt esélye a pontszerzésre Budakalászon a komlói férfi kézilabdacsapatnak a pontvadászat 15. fordulójában. A házigazda szoros első félidő után végül hat góllal, 33:27 arányban nyert.

Derülátó hangulatban utazott a komlói együttes a Pest megyeiekhez, ugyanis legutóbbi három mérkőzésükön egy győzelmet és két döntetlent könyvelhettek el Budakalászon. Ezen a délutánon a rossz kezdés ellenére 5-4-re sikerült felzárkózni, a 10. percben pedig 7-5 állt a táblán. A vendégek a folytatásban is jól küzdöttek és hiába próbált ellépni tőlük a Budakalász, mindig összekapta magát a társaság. Bogdanics átlövése alakította 16-16-ra az eredményt, a szünetben pedig 18-16 volt az állás. A második félidő már nem volt ennyire biztató. A hazaiak 22-17-re, majd 27-21-re is vezettek és innen már nem sikerült visszajönni a meccsbe.

A védekezés nem volt azon a szinten, amit én elvárok, és ez kihatott a támadásainkra is. Dolgozunk tovább a céljaink eléréséért” – értékelt röviden a találkozó után a baranyaiak vezetőedzője, Marosán György.

K&H Kézilabda Liga 15. forduló

CYEB Budakalász – Carbonex-Komló 33:27 (18:16)

Budakalász V: Kiu Gábor, Kiu Tamás

KOMLÓ: Merkovszki, – Urbán 2, Bogdanics 5/1, Vekics, Rotim 2, Melnicsuk 2, Jerkovics 6, Menyhárt 1/1. Csere: Granics Szöllősi, Váczi 4/3, Ács 3, Veszelinovics 2, Bodnár. Vezetőedző: Marosán György

Fotó: komlosport.hu