ÉLŐ
Kezdőlap Sport Itt nézhetjük...

Itt nézhetjük élőben a Szentlőrinc kupameccét!

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szentlőrinc felnőtt csapata szépen veszi az akadályokat mind a bajnokságban, mind a Magyar Kupában: előbbiben a tabella élén állnak, utóbbiban pedig bejutottak a harmadik körbe, ahol vasárnap az NB II-es BVSC-Zuglót fogadják.

Lenne miért visszavágni vasárnapi ellenfélnek, hiszen a BVSC gyakorlatilag a Szentlőrinc SE hátán kapaszkodott fel a másodosztályba: az előző szezon osztályozóján nagyon kellemetlen meglepetést okozott azzal, hogy jobbnak bizonyult baranyai csapatnál – írja a Szentlőrinc SE honlapja.

– Természetesen számunkra a bajnokság jelenti a prioritást, de ezzel együtt szeretnénk minél jobb eredményt elérni a Magyar Kupában – fogalmazott vezetőedzőnk, Pichler Gábor. – Ugyanúgy készülünk erre a meccsre is, mint egy bajnokira, de több szempontot is figyelembe veszünk: olyan játékosoknak is lehetőséget szeretnénk adni, akik eddig kevesebb időt tölthettek a pályán, illetve a sérülés után visszatérők is játszhatnak, mert így teljesebb képet kaphatunk arról, milyen formában vannak, hol tartanak. Az kétségtelen, hogy nagyon jó erőfelmérő előtt állunk, egy NB II-es csapattal szemben lemérhetjük, hogy jelenleg milyen minőséget képviselünk.

A mérkőzés szeptember 17-én, vasárnap 15.00 órakor kezdődik, a TémaBaranya.hu-n élőben közvetítjük a mérkőzést.

Élő közvetítés | Szentlőrinc – BVSC-Zugló | MOL Magyar Kupa 3. forduló