Kezdőlap Sport Hétközi derbi...

Hétközi derbi a Tiszakécske otthonában

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tavaly december 10-én rendezték meg a labdarúgó NB II 18. fordulóját, a pályák használhatatlansága miatt azonban nem minden mérkőzést sikerült lejátszani. A Kozármisleny tiszakécskei vendégjátéka is elmaradt. A két együttes február 14-én, szerdán 18:00 órától pótolja a kilencven percet.

Az őszi évadban a Tiszakécske elvitte a bajnoki pontokat a baranyaiak otthonából, így lenne miért visszavágni nekik. A kécskei együttes jelenleg a bajnoki táblázat 17., még kieső helyén áll, égetően nagy szüksége lenne a pontokra. A csapat a tavaszi nyitó fordulóban Nyíregyházán kapott ki, vasárnap pedig meglepetésre hazai pályán veszített 3-1-re a Siófok ellen.

A HR-Rent Kozármisleny a tabella 5. helyén áll. Az első két tavaszi fordulóban nem volt szerencséje a csapatnak: a Honvéd elleni hazai vereség után Szombathelyen a félidőben 3-4 góllal vezethetett volna, ehhez képest a hazaiak a 85. percben egy szabadrúgás után egyenlíteni tudtak.

A 18. fordulóból elhalasztott mérkőzések

14.00: Soroksár SC–FC Ajka 
16.30: ETO FC Győr–Gyirmót FC Győr 
17.00: Szombathelyi Haladás–BVSC-Zugló 
17.00: Budafoki MTE–Vasas FC 
18.00: Tiszakécskei LC–HR-Rent Kozármisleny 

Fotó: kozarmislenyfc.hu