Kezdőlap Sport Értékes ponto...

Értékes pontokat hagyott Szombathelyen a Kozármisleny együttese

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több is volt ebben a kilencven percben, végül egy ponttal távozott Szombathelyről a kozármislenyi futballcsapat. A labdarúgó NB II. hétvégi fordulójának találkozója 1-1-es döntetlennel ért véget.

A baranyai együttes a 22. percben szerezte meg a vezetést: egy átívelt labdát Jagodics rosszul vett le, amivel Molnár Ádin iramodott meg a kapu felé, 15 méterről leadott lövése a hálóban landolt. 0-1. A 24. percben Schuszter és Kirchner vitték a labdát az egyetlen hátul lévő védőre, Schuszter beadása után Kirchner került gólhelyzetbe, de nem volt pontos a labdaátvétel, így 13 méterről leadott lövése kapu mellé ment. A 33. percben Molnár Ádin tört be a 16-oson belülre, ballábas lövése alig ment el a bal kapufa mellett. A 85. percben egy hazai oldalszabadrúgásból Erdei ívelte át a labdát hosszúra, ahol érkezett Tarjáni és jobb lábbal becsúszva továbbította a vendégek hálójába. 1-1.

„Két ellentétes félidőt láttam. Az első félidőben – talán 10 percet leszámítva – a megbeszéltek szerint nagyon taktikusan és jól futballoztunk. Az idő előrehaladtával egyre jobban felvettük a ritmust, és egyre jobb teljesítmények voltak a csapatban. Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, 3 vagy 4 góllal kellett volna vezetnünk. A második félidőben a megbeszéltekkel teljesen ellentétes volt a játékunk, senki nem kért a csapattól ilyen defenzív játékot. A Szombathely a kapunkra nem jelentett veszélyt, ennek ellenére a 85. percben egy pontrúgás után nem volt megfelelő a koncentrációnk, nem álltunk oda megfelelően az emberekre és kiegyenlített a Haladás. Ma sem volt rossz a játékunk, mindenképpen többet érdemeltünk volna, mint egy pont” – mondta a találkozó után a klub honlapján Aczél Zoltán vezetőedző.

Merkantil Bank Liga, 20. forduló

Szombathelyi Haladás – HR-Rent Kozármisleny 1-1 (0-1)

Szombathely, 600 néző. Vezette: Móri T. (Baghy Cs., Máyer G.)

HR-Rent Kozármisleny: Lékai – Schuszter, Gajág, Ikonomou, Turi – Nagy E. (Tóth Z. 87.), Horvát D. – Molnár Á. (Nagy M. 65.), Kirchner (Major 65.), Hegedűs (Vajda 55.) – Horváth P. (Daru 55.) Vezetőedző: Aczél Zoltán

Gólszerzők: Tarjáni 85., illetve Molnár Á. 22. percben.

Fotó: kozarmislenyfc.hu