Kezdőlap Közélet Egy éves a Sz...

Egy éves a Szigetvári Honvédelmi Sportközpont!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A sportközpont egy éves fennállását és sikeres működését méltóképp ünnepelve, a Honvédelmi Sportszövetség Szemere Miklós Lövészversenyt hirdetett a Szigetvári Tankerületi Központ iskolái, illetve a Siklósi Táncsics Mihály Gimnázium számára. Az eseményen Simicskó István, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke is részt vett.

A versenyen a Szigetvári Tankerületi Központ alá tartozó intézmények testnevelő tanári állománya, az intézmény tanári kara tagjai összesen 16 intézmény 40 pedagógusa, valamint 13 siklósi kadét diák vett részt az izgalmas versenyen. Az eseményen a légpuskás lövészverseny női és férfi kategóriájában az első három helyezettnek járó díjakat Simicskó Istvánnal és Bozó Tibor altábornaggyal közösen adta át Nagy Csaba, a térség fideszes parlamenti képviselője.

Az esemény célja a Szigetvári Tankerületi Központ alá tartozó intézmények pedagógusainak megismertetése a lövészet sportággal, illetve ezen keresztül a sportlövészet népszerűsítése, a társadalom lőkészségének fejlesztése, a honvédelmi nevelés elősegítése. A verseny további célja, a szigetvári Honvédelmi Sportközpontban rejlő lehetőségek bemutatása a környékbeli intézmények részére.

1.Golobics Melinda
Istvánffy Miklós Általános Iskola
2. Jászainé Löffler Ibolya
Szentlászlói Általános Iskola
3. Varga Viktória
Tinódi Lantos Sebestyén Általános Iskola
1. Molnár Péter
Almamelléki Általános Iskola
2. Buzsics Viktor
Istvánffy Miklós Általános Iskola
3. Farkas Ádám
Hoboli Általános Iskola