Kezdőlap Egészség Csak részlege...

Csak részleges leállás lesz egy hónapig a Harkányi Gyógyfürdőben

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bezárja ideiglenesen kapuit a Harka Vízivilág, a Szaunavilág és a Gyerekvilág a Harkányi Gyógyfürdőben. A november 7. és december 1. között zajló kötelező felmérés azonban nem jelenti a fürdő teljes leállását.

Garanciális felülvizsgálat miatt közel egy hónapig zárva tart az idén átadott Harka Vízivilág, illetve a Szaunavilág és a Gyerekvilág. A munkálatok befejezését követően, várhatóan december 2-tól vehetik igénybe a mai naptól lezárt részeket az ideérkező vendégek – olvasható a fürdő közösségi oldalán.

A kialakult kellemetlenségek miatt a fürdő kedvezményes belépőjegyekkel várja az érdeklődőket az ellenőrzés ideje alatt. Továbbá újra látogatható a második emeletei Látványfürdő is.

„A megrendelő részéről ez egy kötelező vizsgálat, hiszen egy ilyen összetett és soktényezős rendszernél vannak olyan apró változások, amikre oda kell figyelni. Amennyiben ezek garancián belüliek, akkor természetesen a kivitelezést végző fővállalkozónak kell elvégeznie a szükséges javításokat” – válaszolta a Téma Baranya megkeresésére Marosi-Melles András, a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. elnök-igazgatója.

Az igazgató hangsúlyozta, hogy a fent említett részlegek ideiglenes bezárása egyáltalán nem jelenti a fürdő teljes leállását. A felülvizsgálat végeztével azok az eddig megszokott rend szerint újra látogathatóak lesznek. Az intézmény többi egysége pedig továbbra is zavartalanul működik.

„Sok más, vidéki fürdővel ellentétben nálunk nincsenek szolgáltatást csökkentő intézkedések, a bezárást pedig egyáltalán nem tervezzük. Nem akarjuk ezt a menekülési útvonalat választani. Egyenlőre a saját lehetőségeink felhasználásával, illetve saját belső átalakításokkal és módosításokkal próbálunk helytállni ebben a nehéz gazdasági környezetben” – jegyezte meg a kialakult körülményekkel kapcsolatban Marosi-Melles András, igazgató.