Kezdőlap Baranya Két baranyai ...

Két baranyai borász az áldozata a tragikus balesetnek

A Villánytól két kilométerre található Kisjakabfalván működő Jackfall borászat két borásza, lelke Jandrasics Gábor és Burger Ottilia hunyt el a keddi tragikus balesetben – mindezt a bormanufaktúra hozta nyilvánosságra a Facebook-oldalán.

A legmélyebb fájdalommal tudatjuk, hogy a Jackfall két lelke Gábor és Ottilia tegnap este tragikus autóbalesteben életét vesztette. Még mi sem tértünk magunkhoz. Szeretnénk mindenkit biztosítani arról, hogy a Jackfall Bormanufaktúra működését továbbra is biztosítjuk emléküket és szellemiségüket szem előtt tartva – írták.

Egyik jó barátjuk, a Ganxsta Zolee és a Kartel gitárosa, Takács Vilmos eképpen búcsúzik tőlük: “Ebben a falatnyi baranyai faluban, Kisjakabfalván olyan élményeket kaptam tőletek, amiket lehetetlenség lenne elfelejteni, mert minden perc aranyat ért, akárcsak a boraitok, melyek hírét igyekeztem mindenhova magammal vinni, és halálosan büszke voltam arra, amit képviseltek”.

Mint megírtuk, eddig tisztázatlan okból és körülmények között két személyautó ütközött össze január 4-én 17 óra körül az 58-as főúton a pécsudvardi elágazásnál. Az elsődleges adatok alapján egy személygépkocsi közlekedett Siklós irányából Pécs felé az 58-as főúton, amikor összeütközött a vele szemben közlekedő, és balra kanyarodni szándékozó személygépjárművel. A balesetben ketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.