Kezdőlap Sport Mindkét oldal...

Mindkét oldalon egy-egy gól esett a felkészülési csatán

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Döntetlennel ért véget a baranyai NB II-es futballcsapatok hétvégi előkészületi mérkőzése. A PMFC fogadta a Kozármislenyt és 1-1-es eredménnyel zárult a találkozó.

A megyei rangadó legfontosabb célja a 90 perces meccsterhelés volt. A találkozón főképp a küzdelem dominált, mindkét csapat előtt adódott gólszerzési lehetőség, melyek az első félidőben még kimaradtak. A PMFC járt közelebb a vezetés megszerzéséhez, Harsányi 11-ese azonban a kapufáról kifele pattant. A 60. percben pályára lépő Horváth Péter egy perc múlva büntetőt harcolt ki, melyet Kirchner magabiztosan lőtt a korábbi csapattárs, Helesfay kapujába. 0-1. Három perc múlva Harsányi csapott le egy kozármislenyi hazapasszolt labdára és Lékai mellett a hálóba lőtt. 1-1.

Jó iramú felkészülési találkozót játszottunk a Kozármislennyel. A hangsúly ezúttal is a meccsterhelésen volt, emiatt több játékosunk kilencven percet kapott a pályán. Elégedettek vagyunk a csapat hozzáállásával” – nyilatkozta a találkozót követően Németh Zsolt, a PMFC asszisztens edzője.

Sajnos az idei tél nem éppen kedvez az ideális felkészülésnek, az eddigi 17 edzésből jó, ha 4-5 alkalommal tudtunk nagypályán edzeni. Játszottunk egy jó csapat ellen a saját osztályunkból, fontos volt, hogy ne sérüljön meg senki. Elégedett vagyok, mert a játékosok becsülettel beletették a munkát, szerdán is és ma is 90 percet játszottak. Nem vagyunk még készen, a játékunkon mind védekezésben, mind támadásban javítani kell. Az eredmény teljesen másodlagos, az volt a fontos, hogy kapjunk egy képet, hol tartunk” – mondta az egyesület honlapján Aczél Zoltán vezetőedző.

A mislenyiek délután a PEAC csapatával is megmérkőztek és már az első félidőben kialakult a 3-1-es végeredmény. Mindhárom vendéggólt Bor Dávid szerezte.

PMFC – HR-Rent Kozármisleny 1-1 (0-0)

PMFC: Helesfay – Terbe, Takács, Pejovic, Majnovics – Szeles, Hudák – Szabó M., Bukovics, Harsányi – Kántor. Cserejátékosok: Varasdi, Varga, Gera, Nagy T., Krausz, Bachesz. Edző: Németh Zsolt

HR-Rent Kozármisleny: Lékai – Schuszter, Gajág, Füredi, Turi – Vajda, Szabó B. (Major 60.), Nagy E., Molnár – Kirchner, Daru (Horváth P. 46.). Vezetőedző: Aczél Zoltán

Gólszerzők: Harsányi 64. illetve Kirchner (11-esből) 61. percben.

PEAC – HR-Rent Kozármisleny 1-3 (1-3)

HR-Rent Kozármisleny: Ipacs – Beke, Mácsodi, Ikonomou, Bor – Koszovscsuk, Horváth D., Vogyicska, Nagy M. – Tóth Z., Tóth Á. Cserejátékosok: Bedő, Makaró, Rencsevics, Bazsonyi

Gólszerzők: öngól, illetve Bor 3 (egyet 11-esből).

Fotó: kozarmislenyse.hu