Még ujjlenyomatot is vethettek a gyerekek, de imádták!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nyílt napot tartott a Siklósi Rendőrkapitányság, amelynek keretében a gyerekek megtekinthették a szolgálati gépjárműveket, a drónt, valamint ujjlenyomatot is levehettek.

Az ügyességi feladatok során a részvevőknek kerékpáros ügyességi pályán kellett végigmenni, majd kipróbálhatták a fúvócsövet és a részegszemüveget is, a kicsiknek pedig a játszóházban tartottak kreatív foglalkozásokat a rendőrök, valamint a siklósi családsegítő központ munkatársai. A szervezők a különböző ügyességi feladatok mellett kutyás bemutatóval is készültek a közel 600 fős gyereksereg részére.

A rendezvényen részt vettek a Siklósi Katasztrófavédelmi Kirendeltség munkatársai, a Siklósi Mentőszolgálat tagjai, a Siklósi Szociális és Gyermekjóléti Szolgáltatási Központ dolgozói és a Határszél Polgárőr Önkéntes Tűzoltó és Speciális Kutató Mentő Egyesület, akik programjaikkal színesítették a rendőrségi nyílt napot.